i-svetovanje d.o.o.
 

– Reference –

V podjetju i-svetovanje d.o.o. ekskluzivno ne zastopamo nobene finančne institucije, zato strankam lahko ponudimo neodvisno svetovanje, naj si bo to iz področja nepremičnin, investicij, zavarovalništva, davčnih ali bančnih storitev. Na področju pokojninskih varčevanj in zavarovalništva smo v sodelovanju z zavarovalnico Tilia d.d. Novo mesto, razvili naložbeno zavarovanje i-VIP vezano na 12 domačih in tujih skladov, ki ga poleg druge ponudbe na trgu tržimo ekskluzivno v hčerinskem podjetju i-zavarovanje d.o.o.. Stranke nam zaupajo na podlagi visoko kvalitetnega svetovanja in od nas pričakujejo najustreznejšo ponudbo v danem trenutku. Vsi zaposleni svetovalci so ustrezno licencirani iz finančnih področij katera pokrivajo, svetovanja izvajamo izključno v poslovnih pisarnah v Ljubljani, v Celju in v Kopru.

S poslovnimi partnerji smo v letu 2004 organizirali seminarje s področja investicij in vpliva sprememb davčne zakonodaje, na Kapitalovih Finačnih dnevih v Cankarjevem domu pa predstavili vpliv alternativnih vrst investicij – hedge skladov – na portfelje vlagateljev.

Na Finančnih dnevih KAPITAL 2005 smo predstavili rešitve ob upadanju tečajev, sklade z zavarovanjem glavnice, nepremičninske sklade in police življenjskih zavarovanj, s katerimi se trguje na razvitih svetovnih sekundarnih trgih. Na sejemski prireditvi MOS 2005 smo v soorganizaciji s Celjskim sejmom d.d. pripravili finančno-izobraževalna predavanja, imenovana FINANČNA ARENA.

Konec leta 2005 smo organizirali seminar FINANČNA VIP ARENA, prvi tovrstni dogodek v Sloveniji, ker so mednarodni finančni strokovnjaki iz 6 evropskih držav razkrili svoja razmišljanja, kako učinkovito izrabiti poslovno okolje davčnih oaz in način davčno optimalnega investiranja, pa tudi aktualne naložbe. (brošuro si lahko ogledate tukaj).

Junija 2006 (v obdobju močnih korekcij na svetovnih borznih trgih) smo v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani organizirali seminar z naslovom NEPREDVIDLJIVI KAPITALSKI TRGI, kjer smo udeležencem predstavili vsa tveganja, ki jih morajo pri investiranju poznati in kako se jih ubraniti.

Septembra 2006 smo na sejemski prireditvi MOS 2006 ponovno organizirali finančno-izobraževalna predavanja FINANČNA ARENA, kjer so bila predavanja predstavljena še širši javnosti, saj smo jih izvajali neposredno na razstavnem prostoru. Sestavili smo 5 različnih sklopov predavanj, ki so se jih udeležili tako obrtniki in podjetniki, kot tudi obiskovalci sejemske prireditve, ki jih to področje zanima.

Konec novembra 2006 smo v sodelovanju z revijo Podjetnik organizirali plačljivi seminar POKOJNINA – največji življenjski strošek, ki ga lahko označimo kot prvi tako obširen in javnosti namenjen seminar s področja pokojninske problematike v Sloveniji, saj je zajemal vse podrobnosti glede pokojninskega načrtovanja. Tega smo v sodelovanju z PIRS ponovili konec meseca maja 2007.

Vsak teden, skozi celo leto, v podjetjih, obrtnih zbornicah, gospodarskih zbornicah in šolah po celi Sloveniji izvajamo enourna brezplačna predavanja imenovana PASTI POKOJNINSKIH VARČEVANJ, po dogovoru pa predavanja organiziramo tudi v naših lastnih poslovnih prostorih.

V začetku julija 2010 smo z družbo Denarnisupermarket, d.o.o., sklenili dolgoročno sodelovanje na področju skupne priprave svetovalnih vsebin, osebnega svetovanja v poslovalnicah in na terenu ter izobraževalnih seminarjev. Z družbo Denarnisupermarket, d.o.o. smo sklenili sodelovati, ker verjamemo v sinergijo kvalitetnega sodelovanja, menima pa, da lahko skupaj ustrežemo tudi najbolj zahtevnim strankam ter znamo odgovoriti na vprašanja v povezavi s skladi, borzo, zavarovanji in pokojnino. Več o sodelovanju si lahko preberete tukaj…