i-svetovanje d.o.o.
 

Knjiga/priročnik ‘Vodnik za preračunljivo investiranje’

PONUDBA JE POTEKLA!!!

Priročnik za preračunljivo investiranje
V oktobru-mesecu varčevanja po

skoraj polovični ceni ali celo brezplačno!

Vodnik za preračunljivo investiranje | Mateja Jesenek | i-svetovanje d.o.o.

Avtorica knjige:Mateja Jesenek (CeFA,direktorica i-svetovanje d.o.o.)—————————————————————————–Redna cena:28,98 € —————————————————————————–Posebna cena:15 € (izključno v tej ponudbi)—————————————————————————–Obseg:152 strani—————————————————————————–

KRAJŠI OPIS VSEBINE:

puscica_dolKnjiga je krajši priročnik o investiranju, v katem je avtorica poskusila zajeti tisto osnovno znanje, ki bi ga naj vsak vlagatelj imel, še preden bi svoja težko privarčevana sredstva izpostavil tveganjem.

Prej ali slej bomo vsi postali investitorji/vlagatelji in sami bomo primorani poskrbeti za našo finančno prihodnost, saj državi precej hitro ‘pohaja sapa’. Ni več daleč dan, ko bomo prejeli obvestilo:

“Državljanke in državljani republike Slovenije! Žal vas moramo obvestiti, da boste morali delati dlje, pokojnine pa vam bomo primorani znižati. Predlagamo, da si sami zagotovite dodatna sredstva za varno in brezskrbno prihodnost Vas in Vaše družine.”

puscica_dolKnjiga je napisana je za povprečnega vlagatelja. Vsebina je kolikor je le mogoče posplošena, za boljše razumevanje pa so nekateri pojmi pojasnjeni tudi na praktičnih primerih.

V vsej množici različnih vrednostnih papirjev, ki so na voljo, je povprečnemu investitorju težko izbrati takšne, ki bodo ustrezali njegovim investicijskim ciljem in hkrati pravilno upoštevali njegov nivo sprejemanja tveganj. Ljudje se razlikujemo med seboj, tako po izobrazbi, starosti, ekonomskem in socialnem statusu in še čem. Imamo tudi različne življenjske cilje in pričakovanja. Naložbe, ki so lahko primerne za eno osebo, niso nujno primerne tudi za nekoga drugega. Investitorji se na splošno ne zavedajo tveganj, zelo dobro pa se zavedajo izgub. Želijo imeti velike donose na svoje investicije brez izgube glavnice. To pa velikokrat ni izvedljivo.

V oktobru – mesecu varčevanja smo se odločili, da vam priročnik ponudimo po skoraj polovični ceni izključno v tej ponudbi (15 € + 3,5 € poštnine ne glede na število naročenih izvodov knjige). Preglejte si vsebino in kratek opis knjige, malce nižje pa se nahaja spletna naročilnica, v primeru da vam bolj ustreza, pa tudi naročilnica v tiskani obliki.

————————————————

“Cena je tisto, kar plačate. Vrednost je tisto, kar dobite.” ~ Warren Buffet

—————————————————————————–————————

IZREDNA PONUDBA! PRIROČNIK LAHKO PREJMETE POPOLNOMA BREZPLAČNO:

puscica_dolV mesecu varčevanja (od 1. do 31. 10.2009) bomo priročnik ‘Vodnik za preračunljivo investiranje’ podarili vsakemu posamezniku oziroma družini, ki se bo zglasil(a)  na neobveznem pregledu finančnega stanja in/ali finančnih proizvodov v poslovnih prostorih podjetja i-svetovanje d.o.o. v Ljubljani ali v Celju. Nadaljnje sodelovanje s podjetjem i-svetovanje d.o.o. (dodatno posluževanje naših storitev ali nakup katerega koli finančnega proizvoda) je popolnoma neobvezujoče! Rezervacijo prostega termina lahko oddate preko spletnega obrazca, ali pa nas pokličete lahko pa nas pokličete na 059 090 220 vsak delovni dan od 9. do 17. ure.

—————————————————————————–————————

KAZALO IN SLIKOVNI PREDOGLED  KNJIGE (kliknite na posamezno sličico):

[nggallery id=12]
—————————————————————————–——————————————————————–spletna_narocilnica

—————————————————————————–————————

tiskana_narocilnicapdf