i-svetovanje d.o.o.
 

Trenutni prispevek

Kapitalski trgi, finančne novice, borzno poročilo – november 2017

Če ti je vsebina všeč:

borzno porocilo financne novice Kapitalski trgi, finančne novice, borzno poročiloBaloni na trgu kriptovalut, na trgu evropskih visoko-donosnih (junk) obveznic in v segmentu ETF-jev z visokim vzvodjem….

Novembra so si delniški trgi v večini, razen ameriških, vzeli kratek odmor. Po dolgotrajnem obdobju pozitivnih donosov in nizki volatilnosti, se je smer gibanja tečajev obrnila navzdol. V času pisanja tega poročila so delniški trgi po svetu v različnih fazah korekcije. V Evropi smo verjetno v fazi konsolidacije, v ZDA in na Japonskem v sredini korekcije in v Aziji v zaključni fazi korekcije. Vse kaže, če ne bo kakšnih posebnih presenečenj, da se trgi pripravljajo na pozitiven zaključek uspešnega leta…

CELOTNO MESEČNO BORZNO POROČILO JE NA VOLJO IZKLJUČNO STRANKAM PODJETJA. ČE STE STRANKA PODJETJA IN BORZNEGA POROČILA NISTE PREJELI, NAS KONTAKTIRAJTE!Vprašajte nas / Kontaktirajte nas!

Trenutno nismo na voljo za pogovor v živo. Dobrodošli, da nam preko spodnjega obrazca pošljete vaše vprašanje ali povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Dobrodošli! Kako vam lahko pomagamo?

Za pošiljanje sporočila pritisnite ENTER