i-svetovanje d.o.o.
 

Trenutni prispevek

Kapitalski trgi, finančne novice, borzno poročilo – junij 2014

Če ti je vsebina všeč:

borzno porocilo financne novice Kapitalski trgi, finančne novice, borzno poročiloZatišje na borznih parketih, obrestne mere, voda na mlin delniškim trgom…

Na borznih parketih že dolgo ni bilo takšnega zatišja. Korekcija tečajev navzdol je bila prešibka in prekratka, da bi zagotovila dotok večje količine novega denarja in bolj dinamično rast tečajev navzgor v naslednjih mesecih. Dnevni razponi med najvišjim in najnižjim doseženim tečajem so majhni, tako tudi premiki tečajev med posameznimi dnevi. Težko je napovedati kako dolgo lahko borze vztrajajo v tako počasnem tempu, ki smo mu bili nazadnje priča leta 2007. Glede na odzive vlagateljev ob trenutnih kriznih dogodkih morda še nekaj časa. Stanje na trgih je še najlažje primerjati s situacijo, ko barka pluje po sicer mirnem morju, vendar se vsi na njej zadržujejo na isti strani.

Korekcija gor ali dol, dejstvo je, da se gospodarske razmere še naprej izboljšujejo in ekonomska politika centralnih bank zaenkrat ostaja spodbudna…

CELOTNO MESEČNO BORZNO POROČILO JE NA VOLJO IZKLJUČNO STRANKAM PODJETJA. ČE STE STRANKA PODJETJA IN BORZNEGA POROČILA NISTE PREJELI, NAS KONTAKTIRAJTE!Vprašajte nas / Kontaktirajte nas!

Trenutno nismo na voljo za pogovor v živo. Dobrodošli, da nam preko spodnjega obrazca pošljete vaše vprašanje ali povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Dobrodošli! Kako vam lahko pomagamo?

Za pošiljanje sporočila pritisnite ENTER