Trenutni prispevek

Kapitalski trgi, finančne novice, borzno poročilo – februar 2014

Če ti je vsebina všeč:

borzno porocilo financne novice Kapitalski trgi, finančne novice, borzno poročilo Ukrajina, gospodarski podatki, proizvodni indeks, nogometno prvenstvo v Braziliji, volatilnost na borzah…

Prejšnji mesec smo v poročilu zapisali, da bo korekcija trajala še kakšen teden ali dva in temu je bilo tako. Res pa je, da smo pričakovali, da bo nekoliko konkretnejša in faza stabilizacije nekoliko daljša. To se ni zgodilo. Dolgoročni vlagatelji neradi vidijo, da se delniški tečaji v kratkem obdobju znižajo za 10 ali več odstotkov, kot pa že večkrat zapisano, je to nujno potrebno in je sestavni del tržnih zakonitosti.
Tako sta bila prva dva tedna v mesecu, še posebej drugi pozitivna, zadnja dva tedna pa bolj ali manj stopicamo na mestu. Tako ni izključeno, da bomo v mesecu marcu ponovno zanihali nekoliko navzdol. Vse bo odvisno od razpleta ukrajinske krize in sporočila, ki ga bo finančni javnosti posredovala ECB na marčevskem zasedanju…

CELOTNO MESEČNO BORZNO POROČILO JE NA VOLJO IZKLJUČNO STRANKAM PODJETJA. ČE STE STRANKA PODJETJA IN BORZNEGA POROČILA NISTE PREJELI, NAS KONTAKTIRAJTE!Vprašajte nas / Kontaktirajte nas!

Trenutno nismo na voljo za pogovor v živo. Dobrodošli, da nam preko spodnjega obrazca pošljete vaše vprašanje ali povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Dobrodošli! Kako vam lahko pomagamo?

Za pošiljanje sporočila pritisnite ENTER