i-svetovanje d.o.o.
 

Trenutni prispevek

Avtomobilsko zavarovanje – primerjava zavarovanj se izplača

Praksa kaže, da so hipni nakupi avtomobilskih zavarovanj najdražji.

Avtomobilsko zavarovanje

Pozanimajte se, do katerih popustov ste lahko upravičeni.

Lastniki vozil se avtomobilskem zavarovanju ne moremo izogniti in čeprav velik delež lastnikov le podaljšuje že sklenjeno zavarovanje, je vse več tistih, ki primerjajo ponudbe različnih zavarovalnic.

S tem seveda privarčujejo, saj lahko izberejo zavarovanje, ki njim najbolj ustreza. Zavarovalnice oziroma njihovi agenti pogosto vabijo zavarovance s ponudbami popustov za paketna zavarovanja. Ponujajo denimo zavarovanje hiše oziroma stanovanja, stanovanjske opreme, morda še avtomobilsko, nezgodno ali kako drugo zavarovanje.

Logično se zdi, da je tak paket cenejši, toda v resnici se bolj splača iskati najugodnejše ponudbe pri specialistih za posamezna zavarovanja opozarja Igor Mujdrica iz podjetja i-zavarovanje, d.o.o., in svetuje, naj zavarovancem ne bo žal časa, ki ga bodo potrebovali za preverjanje, ali je paketno zavarovanje res ugodnejše od več posameznih zavarovanj.
In naj preverijo tudi, ali zavarovanje res vključuje kritje tveganj (in sicer v ustrezni višini), ki jih resnično potrebujejo.

Preberite več strela dol Kapitalski trgi, finančne novice, borzno poročilo – oktober 2013