Trenutni prispevek

Kapitalski trgi, finančne novice, borzno poročilo – marec 2013

Če ti je vsebina všeč:

Borzno poročilo, finančne novice, finančni trgi, investicije, kapitalski trgiEU bančni sistem ponovno v težavah, delniški trgi stabilni, Slovenija v očeh mednarodne finančne javnosti, Ciper, depoziti, donosnost na 10-letne obveznice, gospodarski podatki iz ZDA, Evropa…

Evropski bančni sistem je po nekajmesečnem zatišju ponovno zašel v težave. Tveganje, da se bo posojilna kriza ponovno okrepila, se je povečalo po nedavnih dogodkih na Cipru. Dodatne težave predstavlja tudi Italija, saj jim po nedavnih volitvah vlade še ni uspelo sestaviti.

Na delniških trgih pa, vsemu navkljub, ni bilo zaznati večjih pretresov. Še največ so borzni indeksi izgubili zaradi izjave nizozemskega predstavnika EU, ki se mu je zareklo in je pogoje ciprskega reševanja težav označil za »model«, po katerem se bo trojka (predstavniki evropske komisije, ECB in MDS) ravnala v prihodnje. Četudi je izjavo v nadaljevanju omilil, mu je verjeti.

CELOTNO MESEČNO BORZNO POROČILO JE NA VOLJO IZKLJUČNO STRANKAM PODJETJA. ČE STE STRANKA PODJETJA IN BORZNEGA POROČILA NISTE PREJELI, NAS KONTAKTIRAJTE!Vprašajte nas / Kontaktirajte nas!

Trenutno nismo na voljo za pogovor v živo. Dobrodošli, da nam preko spodnjega obrazca pošljete vaše vprašanje ali povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Dobrodošli! Kako vam lahko pomagamo?

Za pošiljanje sporočila pritisnite ENTER