i-svetovanje d.o.o.
 

Trenutni prispevek

Kratek kviz “Kako dobro poznate svoje finance”?

Če ti je vsebina všeč:

Finančni kvizFinančna pismenost Slovencev je še vedno izredno slaba. S tem se v naših podjetjih srečujemo praktično vsakodnevno (v branje priporočamo: Finančna pismenost otrok in Slovencev), prav tako smo sodelovali v različnih medijskih raziskavah, med katerimi je bila zagotovo najbolj odmevna in obširna:  “Alarm! Finančna pismenost Slovencev: zd(2)” 

Medtem, ko so na ministrstvu za šolstvo prepričani, da se finančno že izobražujemo v okviru nekaterih predmetov, kot je gospodinjstvo npr, sami finančno neznanje vidimo predvsem v napačni vzgoji, pomanjkljivem šolskem sistemu in v brezbrižnosti posameznikov.

V ta namen bomo v bodoče pripravljali kratke anonimne kvize za preverjanje znanja s področja osebnih financ. Nekaterim se bodo zdela vprašanja lahka, drugim spet ne. Vse kar lahko obljubimo je, da imamo v pripravi še ogromno vprašanj za različne stopnje znanja. Kvizi so namenjeni splošnemu izobraževanju, zato naj vam ne bo prav nič nerodno, če na katero od vprašanj (ali celo na vsa) ne bi znali odgovorili pravilno.

 

Kako dobro poznate svoje finance?

Kratek kviz “Kako dobro poznate svoje finance?” je anonimen in sestavljen iz 10-ih vprašanj.

Predlagamo, da ga izpolnite kar se da iskreno (in brez pretiranega razmišljanja), saj je navsezadnje namenjen vašemu optimiranju osebnih financ oziroma vašemu vpogledu v lastne veščine in znanja s tega področja.

Možnost za odgovore iz kviza imate samo enkrat, časa za odgovore je na razpolago 2 minuti.


 
 
 
 
 Vprašajte nas / Kontaktirajte nas!

Trenutno nismo na voljo za pogovor v živo. Dobrodošli, da nam preko spodnjega obrazca pošljete vaše vprašanje ali povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Dobrodošli! Kako vam lahko pomagamo?

Za pošiljanje sporočila pritisnite ENTER