i-svetovanje d.o.o.
 

Trenutni prispevek

Generali avto akcija – letna vinjeta samo 55 evrov

Generali avto akcijaPONUDBA JE POTEKLA! KLIKNITE ZA OGLED NOVE PONUDBE 2014:  “TANKAJ ZA POL CENE

Včasih je ponudba poslovnih partnerjev, s katerimi sodelujemo v podjetju i-svetovanje  d.o.o. in hčerinskem podjetju i-zavarovanje d.o.o., inovativna, zanimiva, predvsem pa koristna, saj vam lahko privarčuje prenekateri evro. Naša dolžnost je, da vas s tovrstnimi ponudbami seznanimo podrobneje.

V naslednjih dneh boste v časopisih, na televiziji, na radijskih postajah, na internetu ali na jumbo plakatih izredno težko spregledali oglaševalsko akcijo Generali Zavarovalnice d.d. z reklamnim sloganom:

“Z Generali Zavarovalnico letna vinjeta samo 55 EUR”

Za kaj točno gre pri tej akciji?

Zavarovalnica Generali d.d. ponuja novim strankam, ki sklenejo avtomobilsko zavarovanje v času od 13.12.2011 do 31.1.2012, posebno kartico v vrednosti 40 eur. Vrednostna kartica je vnovčljiva na vseh Petrolovih bencinskih servisih, vnovčitev te pa je možna do 1.6.2012

Kdo lahko dobi vrednostno kartico za 40 eur?

  • vsaka nova stranka, ki pri Zavarovalnici Generali d.d. sklene minimalno: AO (obvezno avtomobilsko zavarovanje), AO+ (nezgodno zavarovanje, ki zavaruje voznika vozila in mu nudi denarno nadomestilo v primeru poškodbe ob prometni nesreči) in nezgodo potnikov ter je…
  • fizična oseba z osebnim vozilom, ki je varni voznik (oseba z vsaj 5 let vozniških izkušenj, ki v zadnjih dveh letih ni povzročila nobene prometne nesreče iz obveznega avtomobilskega zavarovanja in ni prijavila škode iz naslova AO-plus zavarovanja – posledično tako torej upravičena tudi do popusta na brezškodno dogajanje)

Če izpolnjujete zgornje pogoje, priporočamo, da nas kontaktirate preko telefonske številke 059 090 220 vsak delovni dan od 9. do 17. ure ali preko spodnjega spletnega obrazca in napravili vam bomo informativni izračun, ki ga boste po kratkem telefonskem posvetu z naših svetovalcem prejeli preko pošte ali elektronske pošte brez kakršnihkoli obveznosti. Šele na podlagi informativnega izračuna boste namreč lahko ugotovili ali je ponudba za vas pravšnja, prav tako ali in koliko lahko z njo dejansko privarčujete.

Opomba: Nihče vas ne omejuje, za kaj točno boste zapravili 40 evrov vrednosti. Polna cena letne vinjete je 95 evrov, z uporabo vrednostne kartice, vas bo ta stala 55 evrov. Če boste želeli kupiti karkoli drugega, pa vrednostno kartico lahko seveda lahko prosto uporabite plačevanje blaga in storitev na Petrolovih bencinskih črpalkah (da, tudi gorivo lahko natočite za to vrednost). Z nakupom vrednostne kartice kupec edino ni upravičen do Zlatih točk, lahko pa jih pridobi s plačilom blaga ali storitev in predložitvijo kartice zvestobe Petrol kluba. Pomembno je torej samo, da vrednostno kartico (ki je posebna kartica, ki jo ob sklenitvi Generali avto zavarovanja z naše strani pridobite fizično) vnovčite do 1.6.2012

Generali avto akcija

 

 

Ali ta ponudba velja tudi za obstoječe stranke Zavarovalnice Generali d.d.?

Za obstoječe stranke pa tokrat Zavarovalnica Generali d.d. razpisuje nagradno igro pod sloganom “Vsak dan žreb za letno vinjeto.” Če ste torej stranka Generali zavarovalnice s sklenjenim avtomobilskim zavarovanjem in v času od 13.12.2011 do 31.1.2012 tega podaljšate, boste v nagradni igri “Brezplačna vinjeta” vsak dan v bobnu za žrebanje letne vinjete. V tem primeru smo vam za dodatne informacije prav tako na voljo preko telefonske številke 059 090 220 vsak delovni dan od 9. do 17. ure, odgovoriti pa boste morali tudi na spodnje nagradno vprašanje:

 Kakšne barve je slovenska letna vinjeta veljavna v letu 2012?

Pravila nagradne igre so objavljena na spletni strani Generali zavarovalnice www.generali.si