Trenutni prispevek

Obvarujte se prazničnih nakupovalnih pasti in prihranite prenekateri evro

Če ti je vsebina všeč:

Pred novoletnimi prazniki večina darila kupuje nepremišljeno, ne da bi pomislili na finančne posledice. V prvem mesecu novega leta bančni izpiski plačilnih in kreditnih kartic skazijo novoletne občutke tudi tistim najbolj nadebudnim. Tisti, ki uporabljajo revolving kreditne kartice, pa si novoletne nakupe »razporedijo« čez 10 mesecev prihodnjega leta ali še dlje (z ustreznim plačilom obresti seveda). Šele meseca oktobra naslednjega leta morda pomislijo, da bi bilo vredno okoli tega kaj storiti. Dober mesec predaha in nakupovalni cikel se ponovno prične. In tako leto za letom.

Verjetno se tudi sami strinjate, da se je novoletnih nakupov smiselno lotiti premišljeno.

Pri izbiri in plačilu novoletnih daril, se lahko z zelo preprostimi napotki izognete nakupovalnim pastem, hkrati pa prihranite prenekateri evro.

V ta namen smo pripravili elektronsko poročilo z naslovom:  ‘Kako omejiti pretirano zapravljanje pred novoletnimi prazniki?’

Za prenos e-poročila, kliknite na spodnjo sliko (format: pdf, velikost: 265 KB):Vprašajte nas / Kontaktirajte nas!

Trenutno nismo na voljo za pogovor v živo. Dobrodošli, da nam preko spodnjega obrazca pošljete vaše vprašanje ali povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Dobrodošli! Kako vam lahko pomagamo?

Za pošiljanje sporočila pritisnite ENTER