Trenutni prispevek

Nezgodno zavarovanje in odškodnina – ostal sem praznih rok!

Če ti je vsebina všeč:

Gledalec v kombinirani zavarovalni produkt vplačuje že vrsto let, ko pa se mu je pred dobrim mesecem zgodila nesreča in se je na zavarovalnico obrnil za odškodnino, je  ostal praznih rok. Raziskali smo zakaj, ponudili nekaj nasvetov še pred podpisom zavarovalnih ponudb, ter kako ravnati, ko pride do škodnega dogodka.

Vabljeni k ogledu potrošniške oddaje Posebna ponudba na RTV  Slovenija, za katero je Boris Škaper, finančni svetovalec družb  i-svetovanje d.o.o.  in i-zavarovanje d.o.o. podal  mnenje.

Za ogled prispevka kliknite tukaj…

 

Posebna ponudba je oddaja namenjena potrošnikom.  Dandanes se namreč potrošniki ne zavedamo moči, ki jo imamo, premalo poznamo  svoje pravice in si velikokrat ne upamo zahtevati, kar nam pripada. Oddaja je  namenjena krepitvi potrošniške zavesti, reševanju težav, ki jih imamo gledalci  kot potrošniki in preverjanju kakovosti izdelkov in storitev, ki so na voljo na  trgu. Oddaja nastaja v sodelovanju z Zvezo potrošnikov Slovenije, Evropsko Unijo  in potrošniki.Vprašajte nas / Kontaktirajte nas!

Trenutno nismo na voljo za pogovor v živo. Dobrodošli, da nam preko spodnjega obrazca pošljete vaše vprašanje ali povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Dobrodošli! Kako vam lahko pomagamo?

Za pošiljanje sporočila pritisnite ENTER