i-svetovanje d.o.o.
 

Trenutni prispevek

Finančno izobraževalni seminar Nepredvidljivi kapitalski trgi – darilo v oktobru, mesecu varčevanja

V podjetju i-svetovanje d.o.o., smo se za letošnji oktober (mesec varčevanja), odločili, da vam omogočimo brezplačen dostop do 2-urnega zvočnega zapisa finančno-izobraževalnega seminarja Nepredvidljivi kapitalski trgi.

Nobena novost ni, da se nahajamo v obdobju izrednih negotovosti, strahu, nezaupanja, povečane nihajnosti kapitalskih trgov. Žal pa to obdobje lahko označimo tudi kot obdobje izredno nepremišljenih potez varčevalcev in investitorjev.

Večina, ki svoje prihranke investira v vzajemne sklade, delnice ali tudi druge, še agresivnejše oblike naložb, vseh tveganj ne pozna dovolj dobro. Tako smo Slovenci prekomerno ter nepotrebno izpostavljeni tveganjem, hkrati pa še vedno ne poznamo vseh možnosti investiranja, davčnih posledic in stroškov, ki se pojavljajo ob tem.

Finančno izobraževalnemu seminarju Nepredvidljivi kapitalski trgi smo pripeli sledeče sporočilo:

Finančno izobraževalni seminar Nepredvidljivi kapitalski trgi

Sicer smo seminar organizirali v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani  že v sredini leta 2006,  a skoraj vsa vsebina seminarja je aktualna prav v vseh obdobjih. Do danes smo ogled ali poslušanje seminarja omogočili manj kot 100 podjetnikom, študentom, strokovnjakom iz finančnega, investicijskega in zavarovalniškega področja, pa tudi tistim, ki o kapitalskih trgih niso vedeli praktično ničesar.

Zvočni utrinki s seminarja Nepredvidljivi kapitalski trgi

[audio:seminar_nepredvidljivi_kapitalski_trgi.mp3 |titles=Nepredvidljivi kapitalski trgi|artists=Mateja Jesenek]

[audio:nepredvidljivi_kapitalski_trgi.mp3 |titles=Nepredvidljivi kapitalski trgi|artists=Mateja Jesenek]

Kaj so o seminarju povedali udeleženci seminarja:

Koristi: informacije in znanje. Najbolj sem cenil transparentne in korektne informacije brez olepšav in aktivni pristop.

~ Dušan Benko, Ljubljana

Aplavz predavateljici za jasno, strnjeno, strokovno (brez odvečnih kompliciranj pri izrazoslovju s finančnega področja) in simpatično podano predavanje. Priporočila bi ga vsakemu zaradi pridobitve jasnejše slike o dogajanjih na kapitalskih trgih. To je bil izobraževalni seminar v pravem pomenu besede!

~Alma Židanek, Ljubljana

Seminar je bil zelo kvalitetno pripravljen. Predavateljica je tematiko podala zelo jasno, sistematično, celovito. Komunikacija z udeleženci je bila zelo neposredna in sproščena, zato je bilo vprašanj veliko. Pridobila sem veliko novih informacij, čeprav nekaj znanja iz tega področja že imam.

~Hermina Kastelec, Zavarovalnica Tilia, d.d.

Odlična odločitev, vesela sem, da sem se kljub časovni stiski seminarja vseeno udeležila. Zdaj imam še več praktičnih informacij o realnih padcih na kapitalskih trgih. Seveda sem svoje znanje razširila še za nekaj praktičnih in živih primerov iz vsakdanjega realnega življenja. Zagotovo mi bodo koristili pri poti skozi življenje.

~Zvonka Kenič, Prestranek

Izvedel sem veliko o nepredvidljivosti kapitalskih trgov, seminar pa je bil izveden ob pravem času – padec tečajev na borzah.

~ Martin Strajnar

Ker v podjetju i-svetovanje d.o.o. verjamemo, da je najboljša investicija dejansko investicija v znanje, bomo v mesecu varčevanja (od 1. do 31. 10.2010) dostop do zvočnega zapisa in do predstavitve finančno-izobraževalnega seminarja Nepredvidljivi kapitalski trgi, omogočili vsakemu posamezniku oziroma družini, ki se bo zglasil(a)  na neobveznem pregledu finančnega stanja in/ali finančnih proizvodov v poslovnih prostorih podjetja i-svetovanje d.o.o.  Poleg dostopa do 2-urnega zvočnega zapisa seminarja bomo podarili tudi knjigo ‘Vodnik za preračunljivo investiranje’, avtorice Mateje Jesenek, direktorice podjetja i-svetovanje d.o.o. in še nekaj koristnih orodij za lažje upravljanje z osebnimi financami.

Nadaljnje sodelovanje s podjetjem i-svetovanje d.o.o. (dodatno posluževanje naših storitev ali nakup katerega koli finančnega proizvoda) ostaja kot vedno –  popolnoma neobvezujoče.

Opomba: Vsem strankam podjetja i-svetovanje d.o.o. ali hčerinskega podjetja i-zavarovanje d.o.o. bomo brezplačen dostop do zvočnega zapisa seminarja omogočili do konca meseca oktobra.

Za rezervacijo prostega termina sestanka, nas lahko pokličete na 059 090 220 vsak delovni dan od 9. do 17.ure, lahko pa izpolnite spodnji spletni obrazec.

Za dodatna vprašanja kliknite tukaj!

rezervacija_termina