i-svetovanje d.o.o.
 

Trenutni prispevek

Družbi i-svetovanje d.o.o. in Denarni supermarket d.o.o. sklenili dolgoročno sodelovanje

Družbi i-svetovanje d.o.o. in Denarni supermarket d.o.o. sklenili dolgoročno sodelovanjeObveščamo vas, da smo družbi i-svetovanje d.o.o. in Denarni supermarket d.o.o. v poletnih mesecih sklenili dolgoročno sodelovanje na področju skupne priprave svetovalnih vsebin, osebnega finančnega svetovanja ter pripravi izobraževalnih seminarjev.

Kaj to pomeni za vas?

Dnevno osvežena tečajnica vzajemnih skladov, primerjava med vzajemnimi skladi, investicijski kalkulator, življenjski kalkulator in podobni praktični pripomočki vam bodo vedno na voljo, da si boste lahko sami preverili vrednost naložb, si izračunali koliko in kako dolgo bo potrebno varčevati za določen finančni cilj, kako visoko zavarovalno vsoto dejansko potrebujete pri življenjskem zavarovanju in podobno.

Z brezplačno storitvijo Drugo mnenje vam bomo skupaj v pomoč, če bi radi pridobili dodatno oceno ali drugo mnenje v povezavi z vašimi naložbami, zavarovanji, pokojninskimi varčevanji… Trenutno je objavljenih že 724 predlogov za posameznike, kako bi bilo smiselno ravnati v različnih finančnih situacijah, v katerih so se ali pa se nahajajo.

Če že uporabljate brezplačno storitev Online portfelj (ali pa jo morda še boste), vam bomo tudi osebno na voljo za redne letne preglede ustreznosti sestave vaših naložbenih portfeljev.

Dolgoročno medsebojno sodelovanje med družbama označujemo kot skupno vizijo pri naprednejšem finančnem izobraževanju in osveščanju v Sloveniji, obenem pa verjamemo, da lahko ustrežemo tudi najbolj zahtevnim strankam.

Vseeno vas vabimo, da nam preko spletnega kontaktnega obrazca dodatno sporočite vaš komentar, kaj od nas še pričakujete v bodoče oziroma kako vam lahko  področje osebnih financ približamo še bolj.