Trenutni prispevek

[Lov za resnico] Albanski certifikati – enkratna priložnost za zaslužek ali nov špekulativni balonček?

Če ti je vsebina všeč:

Ker se med Slovenci zadnje čase veliko govori o super donosnih naložbah v albanske privatizacijske certifikate, smo se odpravili na lov za resnico. Privatizacija v Albaniji se vleče že 14 let, medtem so se menjavale leve in desne vlade, vendar se je od privatizacijskih obljub uresničilo le malo. Tudi po nedavnih volitvah Albanci niso preveč optimistični. Zato se pojavljajo številni dvomi o tem, ali gre res za enkratno priložnost za zaslužek ali nov špekulativni balonček, kot ustvarjen za naivne slovenske vlagatelje, ki po njem precej povprašujejo. Tudi našega bralca denimo mika, da bi denar vložil v te certifikate. Pripravljenih ima sto tisoč evrov. Sprašuje, kakšne donose lahko pričakuje, kje lahko certifikate kupi in za koliko. Mimogrede, pri nas se ti certifikati na sivem trgu preprodajajo občutno dražje kot v Albaniji…

Članek je bil objavljen v reviji Moje finance (julij/avgust 2009). Mnenja okoli tematike smo prispevali tudi v podjetju i-svetovanje d.o.o.. Članek je v celoti na voljo preko spodnje spletne  povezave v Adobe .pdf  formatu (360 KB):

http://www.i-svetovanje.com/albanskicertifikati/Vprašajte nas / Kontaktirajte nas!

Trenutno nismo na voljo za pogovor v živo. Dobrodošli, da nam preko spodnjega obrazca pošljete vaše vprašanje ali povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Dobrodošli! Kako vam lahko pomagamo?

Za pošiljanje sporočila pritisnite ENTER