i-svetovanje d.o.o.
 

Trenutni prispevek

Generali Club ali kako lahko prihranite do 150 evrov

Generali ClubVčasih je ponudba poslovnih partnerjev, s katerimi v podjetju i-svetovanje d.o.o. in hčerinskem podjetju i-zavarovanje d.o.o. sodelujemo, inovativna oziroma zanimiva, predvsem pa koristna. Naša dolžnost je, da vas s tovrstnimi ponudbami seznanimo.

V naslednjih dneh boste v časopisih, na televiziji, na radijskih postajah in na internetu težko spregledali oglaševalsko akcijo Generali Zavarovalnice d.d., ki nagrajuje obstoječe in nove stranke z ugodnostmi v višini 300 evrov.

Za kaj gre?
Gre za 2 kompleta brezplačnih vrednostnih bonov. Vsak komplet je razdeljen na dva enaka paketa vrednostnih bonov v skupni vrednosti 300 evrov. Prvi paket je namenjen vam, medtem ko lahko drugega, t.i. darilni paket, kadarkoli in komurkoli podarite, lahko pa ga seveda obdržite zase.

Če se torej odločite, da vseh bonov ne boste koristili, jih lahko podarite, saj so prenosljivi.

Vsak paket vključuje osem vrednostnih bonov v skupni vrednosti 150 evrov za pet različnih vrst zavarovanj: avtomobilsko, življenjsko, stanovanjsko, nezgodno in turistično zavarovanje (80 € za 2 različni obliki življenjskih zavarovanj, 30 € za avtomobilsko obvezno in polno kasko zavarovanje, 20 € za Paket dom, 10 € za nezgodno in 10 € za turistično zavarovanje). 

Vrednostne bone lahko unovčite kadarkoli ob obnovi ali ob sklenitvi novega ustreznega zavarovanja. Veljavni so leto dni, kar pomeni, da lahko počakate na primerno priložnost (ob vsakoletnem zavarovanju vašega avtomobila npr. unovčite ustrezen vrednostni bon). Veljavnost bona je navedena na vsakem posameznem bonu.

Komu lahko vrednostni boni dejansko koristijo?
Tistim, ki razmišljate o sklenitvi novega zavarovanja z Generali Zavarovalnico d.d., ali tistim, ki bi želeli obnoviti obstoječe zavarovanje (npr. avtomobilsko zavarovanje).

Glede na nekatere zelo konkurenčne in cenovno sprejemljive zavarovalniške proizvode Generali Zavarovalnice, v naših podjetjih tovrstno ponudbo pozdravljamo, saj vam lahko prihrani kar nekaj denarja.

Kako lahko naročite vrednostne bone?
Za dodatne informacije in naročilo vrednostnih bonov nas lahko pokličete vsak delovni dan od 9. do 18. ure na telefonsko številko: 059 090 220 ali pa izpolnite spodnji spletni obrazec. Vrednostne bone boste prejeli v roku 3 delovnih dni.

OBVESTILO: Od 1.1.2009 dalje ni več mogoče naročati bonov Generali Cluba. Vsi veljavni boni, ki so bili naročeni in s katerimi morebiti razpolagate, pa bodo unovčljivi tudi v letu 2009 in sicer v skladu z veljavnostjo, ki je navedena na vsakem posameznem bonu. Za dodatna vprašanja ali pomoč pri koriščenju vrednostnih bonov, nas lahko pokličete (059/090 220) oziroma uporabite kontaktni spletni obrazec.