i-svetovanje d.o.o.
 

Trenutni prispevek

Vaš nepremičninski svetovalec

Nepremičninsko posredovanjeNepremičninski posredniki niso vredni zaupanja? MI NISMO TEGA MNENJA!

Obveščamo vas, da v podjetju i-svetovanje d.o.o. po novem posredujemo tudi pri prometu z nepremičninami.
Nakup, prodaja, najem, oddaja ali menjava nepremičnine so namreč lahko velika odgovornost in breme. Tako finančno kot čustveno. Zato potrebujete nekoga, na katerega se lahko popolnoma zanesete. Z našo pomočjo lahko tako prodate, kupite, oddate in najamete vse vrste nepremičnin različnih cenovnih razredov.

V našem podjetju uporabljamo izraz nepremičninski svetovalec. Svetovalec je namreč tisti, ki vam na podlagi želja, pričakovanj in finančnih zmožnosti predstavi le tiste nepremičnine, ki ustrezajo vašim kriterijem. Vaš čas je dragocen, zato ne želimo, da ga zapravljate za prebiranje opisov nepremičnin, ki ne ustrezajo vašim željam. Svetovalec vam bo zagotovil tudi pravno varnost.

Vaša nepremičnina mora biti vidna za pravega kupca
Bolj kot številnost ponudnikov je pomembno najti pravega kupca in prepričani smo, da vam ga lahko zagotovimo. V podjetju i-svetovanje d.o.o. namreč že vrsto let delujemo tudi na področju investicij na kapitalske trge, zato poznamo kupce, ki nepremičnine ocenjujejo predvsem kot investicijsko priložnost.

Zavedamo se, da je vaše zadovoljstvo naša naloga, a tudi naš cilj, zato ste lahko prepričani, da se bomo vedno držali dogovora.

Poleg nepremičninskega posredovanja vam lahko pomagamo tudi pri financiranju oziroma pridobitvi kredita ali leasinga v sodelovanju z bankami.

V podjetju i-svetovanju d.o.o. imamo zavarovano svojo odškodninsko odgovornost v skladu z določili Zakona o nepremičninskem posredovanju pri Zavarovalnici Tilia d.d. Novo mesto, št police 010297202 z dne 24.07.2007, zavarovalna vsota 167.000,00 EUR za posamezni primer in 334.000,00 EUR letnega agregata.

Za dodatna vprašanja in podrobnosti nas lahko pokličete vsak delovni dan od 9. do 17. ure na sedež družbe

i-svetovanje d.o.o., Stanetova ulica 3, 3000 Celje
Tel.: (03) 49 00 731
kontaktna oseba: Tanja Podobnik

ali pa kadarkoli izpolnite spodnji spletni obrazec in poklicali vas bomo nazaj

Kontaktni spletni obrazec